Andrijana, Zlatko, Jovo i Katarina nestali pre skoro mesec dana, BEZ TRAGA I GLASA: Policija smatra da su slučajevi nestanka POVEZANI

Četvoro tinejdžera romske nacionalnosti, svi maloletni, uzburkali su javnost svojim misterioznim nestankom.

U nešto više od dve nedelje sa bjelovarskog područja u Hrvatskoj nestalo je čak četvoro tinejdžera. Naime, prvo je prijavljen nestanak jednog para brata i sestre, da bi ubrzo bio prijavljen i nestanak još dvoje srodnika.

Prvo su nestali brat i sestra iz Lasovca nedaleko od Bjelovara, Andrijana (16) i Zlatko (17) Bugarinović, kojima se, nakon što su se 19. juna udaljili iz kuće svoje bake, gubi svaki trag.

Samo dva dana kasnije, sa adrese u Rijeci nestao je Jovo Stojčević (17). Međutim, mesto njegovog prebivališta je Narta kod Bjelovara, a baš sa te adrese je dve nedelje kasnije, tačnije 5. jula, nestala i njegova sestra Katarina Stojčević (15), prenose tamošnji mediji.PROČITAJ JOŠ

Zajedno su pobegli, nije im prvi put

Prema pisanju portala Index, koji je do informacija stigao neslužbenim putem, slučaj nestalih braće i sestara je povezan i sumnja se da su pobegli zajedno.

Naime, reč je o tinejdžerima romske populacije i ovo nije prvi put da su nestali, pošto su i ranije svo četvoro zajedno bežali od kuće.

Ostavite komentar